The Weather Girls-It's Raining Man, It's Raining Man Şarkısı Kimindir? It's Raining Man Anlamı Nedir? It's Raining Man Şarkısı İlk Ne Zanam Söylenmiştir?The Weather Girls Kimdir?



The Weather Girls It's Raining Man,It's Raining Man Şarkısı Kimindir,It's Raining Man Anlamı Nedir,It's Raining Man Şarkısı İlk Ne Zanam Söylenmiştir,The Weather Girls Kimdir,kim milyoner olmak ister soruları,bilgi yarışması soruları,Two Tons o'Fun
"The Weather Girls - It's Raining Man"

Bu şarkıyı ilk duyduğumda epey sevmiş ve tekrar tekrar dinleme şansım olmadığı için zihnimin karanlık odalarından birine kaldırmıştım. Ancak geçen gün merak ettim ve şarkıyı tekrar dinledim. Evet, gerçekten güzel şarkı. Peki bu şarkıyı kimler söylemişti? İşte burada kişiliğimin araştırmacı yönü ortaya çıktı. Şimdi öğrendiklerimi sizinle paylaşalım.

Peki şarkıyı ilk kim söylüyor?
Şarkıyı ilk olarak, 1983 yılında "The Weather Girls" isimli bir grup söylüyor. Grup önce "Two Tons o'Fun" ismiyle kuruluyor. Grubun kurucuları ise Ingrid Arthur, Dynelle Rhodes.

Şarkının anlamı nedir?
"It's Raining Man" sözlerinin anlamını ise düz mantıkla "Yağmur yağıyor (adamım)" şeklinde söyleyebiliriz; ancak sözlerin esas anlamı "Erkek yağıyor" olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder