Google AdSense Puan Kartı Nedir?Google AdSense Puan Kartı Ne İşe Yarar? Google AdSense'in Yeni Uygulaması Puan Kartı

 Google AdSense Puan Kartı Nedir,Google AdSense Puan Kartı Ne İşe Yarar,Google AdSensein Yeni Uygulaması Puan Kartı,adsense puan kartı nedir,adsense puan kartının yararları,google adsense puan kartı nerede bulunuyor,google adsense puan kartı
Google AdSense, 10. yılla beraber sürpriz bir şekilde yeni bir uygulamayı
AdSense kullanıcılarının hizmetine sundular. Google AdSense yönetici ekranına girdiğinizde sağ alt köşede bir Puan Kartı ile karşılaşıyorsunuz. Peki Google AdSense Puan Kartı nedir?
 
Google Adsense'in uygulamaya başladığı Puan Kartı, AdSense kullanıcılarının sitelerinde/bloglarında AdSense reklam kodlarını ne kadar etkili kullandığını anlamaya yardımcı olacak mini bir analiz raporudur. Google Adsense Puan Kartı özellikle diğer yayıncıların verileri ile sizin verilerinizi kıyaslayarak belli bir performans raporunu sizler için sunar.

Bu kartta bazı başlıklar ve alt başlıklar görülüyor. Bunların yanında o başlıkların performansı ile ilgili renkler kullanılıyor. Bu renkler tıpkı trafik ışıklarındaki gibi: kırmızı, sarı, yeşil.

Bunlardan yeşil renk ile gösterilenler için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.  Sarı renk bu başlığın biraz daha geliştirilmesini anlatır. Kırmızı renk ise bu başlığın köklü bir değişikliğe tabi tutulması anlamına gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder